Események archívum 2010-2011

2010. december 18-án mutatja be a Soproni Petőfi Színház Leigh – Darion – Wassermann: La Mancha lovagja című örökérvényű történet musical változatát, Huszti Péter rendezésében.

Az örök álmodozó, búsképű lovag történetén keresztül részesei lehetünk egy álomvilágnak. Egy álomvilágnak, melyben szívünkbe zárhatjuk a hóbortos, szélmalmokkal harcoló kóbor lovagot, aki helyettünk küzd a lelkünk legmélyén megbúvó álmainkért, az önmagunkba, a barátságba, az elveinkbe, és végül, de nem utolsó sorban, a szeretet erejébe vetett hitünkért.

Főbb szerepekben: Győri Péter, Mikó István, Nyírő Bea, Csere László, Bregyán Péter, Sövegjártó Áron, Hűvösvölgyi Ildikó, Rárósi Anita, Bozsó József láthatók.


2010. október 16-án, a Soproni Petőfi Színházban, Kerényi Imre rendezésében kerül bemutatásra Alekszej Arbuzov: Kései találkozás című romantikus története.

A tengerparti gyógyszálló betege éjszakánként meglepő dolgokat művel; mezítláb mászik az ablakon át, hogy etesse a sirályokat és énekeljen a szanatórium holdfényes kertjében. A főorvos magához rendeli, hogy számon kérje rajta, miért nem tartja be a gyógyintézmény rendjét. A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem. A tisztességben megőszült férfi és nő „kései találkozásának” történetét idézi meg a színdarab.
Bájjal és humorral, könnyből és mosolyból szőtt mese a szerelemről, Piros Ildikó és Huszti Péter előadásában.


2010. szeptember 28-án, 17:00 órai kezdettel, a Márai Szalonban (Budapest, I. ker. Úri u. 58.) Szigethy Gábor vendégei Piros Ildikó és Huszti Péter színművészek lesznek.